Jämför atv försäkring och hitta den bästa!

För att du ska kunna hitta den försäkring som erbjuder bäst pris till rätt villkor så finns det bra tjänster till din hjälp. Dina uppgifter registreras inte på något vis och de erbjudanden du får är just erbjudanden, inget är bindande! Fyll i ditt registreringsnummer, ditt namn och bostadsort.

Du behöver även uppge vilken försäkring du är intresserad av, trafik-, halv eller helförsäkring. Jämför atv försäkring så kommer du vara säker på att du får den billigaste, men titta även lite på försäkringens villkor. Det kan skilja sig endel mellan de olika försäkringsbolagen.

Jämför atv-försäkring mellan olika bolag och orter!

Många försäkringsbolag agerar på olika orter och därför kan både priser och villkor variera beroende på var du bor. När du jämför atv försäkring bör du ta hänsyn till detta och vara noga med att du anger rätt bostadsort. Den senaste tiden har tyvärr stölderna på atv och terränghjulingar ökat drastiskt och detta har medfört att försäkringsbolagen tvingats att agera.

På vissa orter har det införts ett krav på montering av spårsändare för att du ska få ersättning vid stöld. Man hoppas på detta sätt att de flesta atv ska kunna återfås. När du bör du kontrollera om några sådana krav finns hos ditt försäkringsbolag. Detta står i villkoren och du får ofta hjälp genom ett rabatterat pris på spårsändare om du köper den från försäkringsbolaget.

Jämför atv försäkringar och deras olika nivåer.

Du jämför enkelt pris och nivå på ett och samma ställe. Men när du jämför atv försäkring kan det vara bra att känna till lite mer om de olika nivåerna på försäkringsskydd. Den lägsta nivån är trafikförsäkring och den försäkringen är du tvungen att ha enligt svensk lagstiftning. Den ger dock inget skydd för ditt fordon utan bara skydd för personskador och i vissa fall skador på motpartens fordon.

Halvförsäkring är nästa steg och med den får du utöver det skydd som finns i trafikförsäkringen även skydd för skador till följd av brand. Här ingår även rättsskydd och stöldskydd. Den högsta nivån är en helförsäkring och i den får du utöver det tidigare nämnda även ersättning vid vagnskada. Ta en mer noggrann titt och jämför atv-försäkring för bästa pris och villkor!